SON DAKİKA
Hava Durumu

Yeşil Sertifikası alan 9 OSB nin üçü Bursa’dan

Türkiye’deki 403 OSB içinde, Yeşil OSB unvanı almaya hak kazanan 9 OSB’den üçü Bursa’dan. Türkiye’nin ilk OSB’sinin Bursa’da kurulmuş olmasının yanında bu büyük gurur da Bursa’nın oldu

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2024 18:59
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2024 18:59
Kaynak: Ekometre
Yeşil Sertifikası alan 9 OSB nin üçü Bursa’dan

Yeşil OSB Sertifikası almaya hak kazanan 9 OSB'ye sertifikaları OSBÜK Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kurulu  Genel Kurulu’nda takdim edildi.
OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü, "Yeşil OSB Sertifikası alan organize sanayi bölgelerimizin hayata geçireceği projeler hem bakanlık kredilerinde daha avantajlı hale gelecek, hem de OSB'lerin karbon salınımları düşeceği için ulusal ve uluslararası yatırımlarda yeni bir cazibe merkezi haline gelmiş olacaklar.

Yeşil Dönüşüm ve Sürdürülebilirlik Merkezi ile de yol haritamızı oluşturuyor, OSB'lerimize kılavuzluk etmeye devam ediyoruz." ifadesini kullandı.
NOSAB Başkanı Erol Gülmez “Bu unvanı almaya hak kazanan tüm OSB’leri tebrik ediyorum. NOSAB ekibimize teşekkür ediyorum, başarılarımız daim olsun.” diyerek ödül sürecini değerlendirdi.
DOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Levent Eski, Yeşil OSB sertifikasyon sürecinde hızlı bir aksiyon alarak çalışmalarını tamamladıklarını ve Bursa’da birçok konuda olduğu gibi bu konuda da ilk OSB olarak öncü rol aldıklarını hatırlattı.

Eski, “Ülkemizde de 5. OSB olarak bu sertifikasyon belgesini alan OSB olmak bizim için ayrıca övünç kaynağı. Emeği geçen tüm çalışanlarımıza ve sanayicilerimizi teşekkür ediyoruz” dedi.
Yeşil OSB Sertifikası almaya hak kazanan OSB ler:
Ankara Sanayi Odası 2. OSB
Konya OSB
Makine İhtisas OSB
Kocaeli Gebze Güzeller OSB 
Demirtaş OSB
Bursa OSB 
Düzce 2. OSB
Başkent OSB 
Nilüfer OSB 
 

Kaynak: Ekometre

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.