SON DAKİKA
Hava Durumu

Uludağ Enerji de yeni dönemi dinledik

Yazının Giriş Tarihi: 22.06.2022 15:23
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.06.2022 15:23

Uludağ Enerji'nin Limak Holding tarafından İngiliz Yatırım Fonu Actis'e satılmasından sonra yeni dönemi CEO İsmail Ergüneş'ten dinledik..
CEO Ergüneş'in doğalgaz zamları ve ardından tetiklediği elektrik zamları için yorumu enteresandı "Pandemi dönemi sonrası AB ülkelerinin depolarını doldurmakta geç kalması ve patlayan Ukrayna-Rusya savaşı sonrası Rusya'nın fırsatı değerlendirerek doğalgaz fiyatlarını yükseltmesi.."
Şu tespitine de katıldığımı ifade etmeliyim "Para piyasalarının yapamadığını enerji piyasaları yapıyor"


"Elektriğe zam var mı?"


Soracağınıza eminim, CEO Ergüneş in cevabı şöyle "1 temmuz da böyle bir hazırlık yok, maliyetler zam yapılmasını gerektiriyor fakat karar EPDK nın"
Yani elektrik dağıtım şirketleri özelleştiği için keyfi zam yapmaları mümkün değil.. Elektrik ve doğalgaz zamları için topu dağıtım şirketlerine atarak sorumluluktan kaçan siyasetçiler olur ise hatırlatın diye not düşüyorum.. Zam kararı veren EPDK yani Hükümet kardeşim..
Logolarını yenileyen ve Güney Marmara'da 5 milyon kişiye hizmet veren Uludağ Enerji Grubu çatısı altında Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. elektrik dağıtım süreçlerini sürdürmeye devam ederken Uludağ Elektrik, perakende satış hizmetlerini sağlamaya devam edeceğini vurgulayalım..

Konu ile ilgili EKOMETRE haberine ve CEO İsmail Ergüneş'in açıklamalarına ulaşmak için

https://ekometre.com/uludag-enerjide-kurumsal-kimlik-donusumu/289929/

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.