SON DAKİKA
Hava Durumu

Terör huzurumuzu mu bozuyor?

Yazının Giriş Tarihi: 03.01.2017 18:56
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.01.2017 18:56

"Yılbaşında eğleniyorlardı, iyi olmuş" adiliğinde olanlar; ölenler arasındaki gayrimüslimleri nereye koyuyorlar? Eğlenmek haketmekse, herkes kendi halince eğlenir, evinde, piknikte, deniz kenarında, meyhanede, kahvehanede.. Terör terördür, kimse adi kurşunların hedefi olmayı hak etmez! Böylesi paylaşım sahipleri de cezalandırılmalı.. Tüm ölenlere inançlarınca Allah muamele eylesin..

Tüm bunların hedefi kardeşlik, huzur filan değil! Bir savaş bu. Gerçeği görelim! Bu haberleri gören bir turist gelmez, işadamı gelmez, yatırımcı gelmez, var olan tası tarağı toplamaya bakar..

Yabancı ortağı, müşterisi olanlarla konuştum. Toplantıyı telekonferansla ya da kendi ülkelerinde yapmaya bakıyorlar. Havaalanında toplantıyı yapıp dönenler var. Şapkamızı önümüze koyalım, bu "kardeşliği bozmak, birlik beraberliğimizi zedelemek, huzur kaçırmak" zırvalarını değil gerçek amacı görelim. Ne yani yılbaşı gecesi onca cana kıyan terörist yılın ilk günü "ne güzel huzuru bozdum" diye keyfinden dört köşe olmak için mi yaptı bu katliamı? Geçiniz efendim, geçiniz..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.