SON DAKİKA
Hava Durumu

İbrahim Burkay BTSO başkanlığına aday mı?

Yazının Giriş Tarihi: 29.06.2017 01:57
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.06.2017 01:57

 

 

Son birkaç yıldır yapmaya çalıştığım gibi bu yıl da iftar davetlerine icabet etmedim.. Ekonomi dünyası genel olarak pahalı mekanları tercih ediyor, bence bu Ramazan’ın ruhuna uymuyor. Katıldığım üç iftardan biri basın toplantısı kıvamında olan BTSO iftarıydı.

Ticaret ve Sanayi odalarında seçimler Kasım'da. Henüz kulis kazanı kaynamaya başlamadı ama altına epey odun taşıyan var, görüyorum..

Bu arada BTSO Başkanı İbrahim Burkay çok önemli bir görev daha üstlendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kamu Görevlileri Etik Kurulu'na Burkay’ı üye olarak atandı. Köksal Toptan'ın başkanlık görevini üstlendiği Kurul'un 11 üyesi var ve Burkay dışındaki tüm üyeler kamudan geliyor.

BTSO iftarından önemli başlıklar medyaya yansıdı. Ben, seçim için son viraja girilen bayram sonrası için yoğun bir program gördüm. Katıldığım ikinci iftar olan EGD Ekonomi Gazetecileri Derneği Ödül Töreni ve iftarında İstanbul iş dünyası arasında da İTO, TİM, İhracatçı Birlikleri arasında gene adaylık nabzı yokladım..

Aynı soruyu Başkan Burkay’a da sordum: “BTSO Başkanlığına aday mısınız?”

Beklediğim ve İstanbul’da da muhataplarından kesin cevap alamadığım gibi Burkay’dan da alamadım. Ama tavrı, programı, planları ve projelerinin bana söylediği şu: İbrahim Burkay, BTSO Başkanlığı koltuğuna yeniden aday. Benim söyleyeceğim de şu: Burkay bir dönem daha aday olmalı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.