SON DAKİKA
Hava Durumu

HOSAB emin adımlarla..

Yazının Giriş Tarihi: 23.09.2018 13:56
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.09.2018 13:56

Bursa HOSAB Hasanağa Organize Bölgesi’nin 15. yılını kutladığı geceye katıldım. Yollarının çamurlu olduğu, altyapısının bulunmadığı günleri de bilen bir gazeteci olarak bugün geldiği noktayı onlarla birlikte yaşamış olmamdan, defalarca sorunlarını yazmış olmamdan olsa gerek, duygularını paylaşabildiğimi düşünüyorum.

İçinde Karsan gibi otomotiv devlerinin de olduğu 100 ün üstünde fabrikası, 10 binin üzerinde çalışanı 1 milyar dolara yaklaşan ihracatıyla pırıl pırıl bir organize sanayi bölgesi HOSAB. Vefat etmiş firma sahipleri ve yöneticileri anarak açılış konuşmasına başlayan Başkan Ömer Faruk Korun, doğrusu ülkemizde unutulmaya başlayan vefa duygusunu hatırlatarak güzel bir örnek oldu. Tabii bölgenin bugüne ulaşmasındaki en önemli rollerden birisi de bir belediye başkanı gibi her konuyu ve her noktayı ilmek ilmek dokuyan Bölge Müdürü Bahattin Canıgüleç’e ait, hakkını teslim etmek gerekiyor..

Birlik beraberlikleri sürdükçe nice yıllar istihdama, üretime ve ihracata katkısının büyüyeceğine inandığım HOSAB’ın yolu açık olsun..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.