SON DAKİKA
Hava Durumu

“Alışverişte Onur sözü” veren Onur’un sözünü dinledik..

Yazının Giriş Tarihi: 11.05.2017 17:49
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.05.2017 17:49

Türkiye’nin market zincirleri uluslararası zincirler karşısında dimdik duruyor. İller veya bölgelerde büyüyüp ulusal olma yolunda emin adımlarla ilerleyen yerel zincirler “bakkal amca” kadar olamasa da kurdukları sıcak ilişkiler sayelerinde müşterilerinin vazgeçilmezleri oluyorlar.

Bursa’da Şaypa bahsettiğim konumda bir yerel zincir iken tekrar etmenin fayda etmeyeceği sıkıntılar sonunda İstanbul merkezli Onur Market’e satıldı. Rekabet Kurumu’nun onayını alan bu satış sonrası Şaypa’nın tedarikçileri, çalışanları hem de kira vs. alacağı olanlar rahat bir nefes aldı. Onur Market alacaklılara ödeme yaparak piyasada domino etkisi yapabilecek bir ticari faciayı önledi ve çalışanların aileleri ile birlikte yaşadıkları sıkıntılı günlerden kurtulmasını sağladı.

Bunlar bir alışverişten öte piyasada doğabilecek etkinin pozitife dönmesi açısından olumlu bir olaydı.

Onur Market de yaptığı bu alımla hem hinterlandını altı şehire çıkardı hem de çalışan sayısını 5 bine ulaştırdı. Türkiye’nin de en büyük 8. Gıda perakendecisi ünvanını aldı.

Bütün bunları konuştuk Onur’un İcra Kurulu Başkanı Cemal Özen ile.. Ve bütün bunlardan belki de daha önemlisi Bursa İş Dünyası’na çok şey katacağına inandığım bir işadamı olarak tanıdım. Umarım, hedefleri olarak anlattığı “civar illere Bursa’dan açılma” projesi ve Bursa operasyonu Onur’u daha ötelere taşır, Bursa herkese olduğu gibi Onur’a da bereketli gelir..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.