SON DAKİKA
Hava Durumu

TOGG CEO’su, Yıl sonuna kadar 28 bin araç teslim edeceğiz

TOGG CEO’su Karakaş “Mayıs ayı içerisinde takriben binin üzerinde araç teslim etmeyi hedefliyoruz. Yıl sonuna kadar 28 bin aracı teslim etmiş olacağız" dedi

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2023 17:55
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2023 17:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://ekometre.com/
TOGG CEO’su, Yıl sonuna kadar 28 bin araç teslim edeceğiz

Karakaş “Mart’ın sonunda ilk seri üretim araçlarımızı bandımızdan indirdik. Kullanıcı teslimatlarına dair bizim sözümüz Nisan ayında başlayacağına dairdi. Nisan ayının sonundan itibaren de önümüzdeki günlerde kullanıcı teslimatlarına başlıyoruz” diye konuştu.

Mayıs ve Haziran aylarında daha fazla adetlerde teslimat yapılacağını belirten Karakaş “Mayıs ayının içerisinde takriben binin üzerinde araç teslim etmeyi hedefliyoruz” dedi.

"Yıl sonuna kadar 28 bin aracı teslim etmiş olacağız"

Karakaş “Geçen sene Mayıs ayının sonundan itibaren deneme üretimlerine başladık. Regülasyonlar gereği bizim 92 tane testten geçmemiz gerekiyor. Biz Mart ayının 23’üne kadar birçok aracı üretip, testlere gönderdik. 300’ün üzerinde araç üretmişizdir. Seri üretim standartlarında ürettiğimiz araçların sayısı ise 200’ün üzerindedir. Bunun 40’ını teslim ettik. Yıl sonuna kadar 28 bin aracı teslim etmiş olacağız. Bir sonraki modelimizi 2024’ün sonuna yetiştirmek istiyoruz. 2024’ün sonu, 2025’in başı bizim aynı zamanda yurtdışına açılacağımız bir dönem olacak. 7 bölgede 22 noktada servisimiz bulunuyor. Yıl sonunda 25 kilometrede bir olmak üzere 650’ye yakın şarj istasyonumuz olacak” şeklinde konuştu.

Karakaş ayrıca “Dalgalanmaları engelleyemediğimiz noktada fiyatlamalara yansıtabiliriz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.