SON DAKİKA
Hava Durumu

Türk Eğitim-Sen Başkanı Geylan: En kötü demokrasi, en iyi ihtilalden iyidir

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, 28 Şubat "postmodern darbesi"nin yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, "En kötü demokrasi, en iyi ihtilalden iyidir" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2023 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2023 17:59
Kaynak: İHA
Türk Eğitim-Sen Başkanı Geylan: En kötü demokrasi, en iyi ihtilalden iyidir

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, 28 Şubat "postmodern darbesi"nin yıl dönümü dolayısıyla açıklama yaptı. Türkiye sevdalıları olarak, her durumda milli iradenin savunucusu ve koruyucusu olduklarını kaydeden Genel Başkan Geylan, millet egemenliğinin esas olduğunu ifade ederek, sözlerine şöyle devam etti:

"Cumhuriyet tarihimiz boyunca maruz kaldığımız her ihtilal, bu güzel ülkenin entelektüel birikimine, politik sermayesine, ekonomik özgürlüğüne ve diplomatik bağımsızlığına vurulmuş bir darbe olmuştur. Çünkü biliyoruz ki en kötü demokrasi, en iyi ihtilalden iyidir. Varlığını Türk varlığına adamış Türkiye sevdalıları olarak, 28 Şubat postmodern darbesinde ’düdük çaldığında’ etekler altına sinen tatlı su demokratlarının aksine, Başkent’in caddelerinde yakalarımıza ’Kesintisiz demokrasi istiyoruz’ kokartları takarak bildiri dağıtıyor ve millet iradesinin üzerinde hiçbir vesayeti kabul etmediğimizi haykırıyorduk."

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.