SON DAKİKA
Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnşallah Boyabattan çok farklı bir ses geleceğine inanıyorum

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sinop’un Boyabat ilçesinde açılışta konuşma yaptığı sırada vatandaşların isteği üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı aradı. Telefonla Boyabatlılara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, halkı selamlayarak 14 Mayıs seçimini işaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2023 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2023 18:20
Kaynak: İHA
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnşallah Boyabattan çok farklı bir ses geleceğine inanıyorum

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Boyabat Meydanı’nda yapımı tamamlanan kaymakamlık ve belediye binasının açılışına katıldı. Konuşması sırasında kalabalık, Bakan Soylu’dan ısrarla Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı aramasını istedi. Soylu da kalabalığı kırmayarak Cumhurbaşkanı’nı telefonla aradı. Tüm ilçe sakinlerini selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mayıs seçimlerini işaret ederek, "Tüm Boyabatlı kardeşlerimin şimdiden 14 Mayıs için çok çok hazırlandıklarının seslerini duyuyorum. İnşallah Boyabat’tan çok farklı bir ses geleceğine inanıyorum. Denizli’den Boyabat’a coşku dolu, heyecan dolu bir gün diliyorum. Sizleri Allah’a emanet ediyorum" diye konuştu.

Konuşmanın ardından Bakan Soylu, "Bir yolculuğa çıkıyoruz. Yeniden, memleketimize hizmet yoluna. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Devlet Bahçeli’ye ve burada Türkiye’ye hizmetkar olmak isteyen herkese herkesin selamlarını getirdik" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.