SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan Okay,Divanlının güzelleşmesi adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay,"“Kahramanmaraş’ımızın en eski mahallelerinden olan Divanlı’nın güzelleşmesi adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Özellikle tarihi yapıların korunması ve gelecek nesillere aktarılması adına çok önemli çalışmaları bu mahallemizde yaptık"dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2022 13:02
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2022 15:02
Kaynak: İHA
Başkan Okay,Divanlının güzelleşmesi adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, vatandaşlarla istişare toplantılarını sürdürdü. Bu kapsamda başkan Okay, Divanlı mahallesinde ev ziyaretinde bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Divanlı mahallesindepazar yerini modernize ederek kapalı hale getirdiklerini anımsatan Başkan Okay, “Kahramanmaraş’ımızın en eski mahallelerinden olan Divanlı’nın güzelleşmesi adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Özellikle tarihi yapıların korunması ve gelecek nesillere aktarılması adına çok önemli çalışmaları bu mahallemizde yaptık. Bu mahallemize kapalı bir pazar yeri, kuran kursu, park ve bahçe düzenlemeleri yaptık. İlçemizin prestij projelerinden biri haline gelen Bahtiyar Yokuşu projemizi de tamamlayıp turizmin hizmetine sunduk. Ayrıca burada bir de kentsel dönüşüm projesi planlıyoruz. Etap etap sürdüreceğimiz bu projemizin ilk etabı konusunda gerekli tüm çalışmalar büyük bir hassasiyetle devam ediyor. İnşallah bu projeyi hayata geçirdiğimizde bölgemizin kentsel dönüşümüne büyük katkı sağlayacak" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.