SON DAKİKA
Hava Durumu

AK Partili Tin, Kırgız ve Kazak otağlarında kalan depremzedelerle buluştu

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Kahramanmaraş’ta Kırgız ve Kazak’ların kurduğu otağlarda depremzedeleri dinleyerek, Kırgızistan’ın sahra hastanesini ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2023 09:30
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2023 11:30
Kaynak: İHA
AK Partili Tin, Kırgız ve Kazak otağlarında kalan depremzedelerle buluştu

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Kahramanmaraş’ta yaraları sarmaya devam ediyor. Bölgede bir çok noktaya giderek depremzedeleri dinleyen Milletvekili Tin’in sonraki durağı Kazak ve Kırgız vatandaşlarının kurduğu otağlar oldu. Depremzedeleri dinleyen Tin, “Otağlara yerleşen depremzede vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Allah’ın izniyle elbet bu zor günler geçecek, sıkıntıların üstesinden geleceğiz. Hayallerimizi yıkmadan, umutlarımızı diri tutarak yarınlara daha güçlü ve emin adımlarla yürüyeceğiz, yorulmak yok. Millet Bahçesi’nde Kırgız ve Kazak kardeşlerimiz otağlarını kurdular. Kardeşlik zor günde belli olur. Dayanışma ruhuyla hareket ederek memleketimize ve milletimize zor zamanda el uzatan kardeşlerimize müteşekkiriz. Her zorluğun üstesinden birlikte geleceğiz” dedi.

Milletvekili Tin, son olarak da Kırgızistan’ın kurduğu sahra hastanesine giderek, “Kahramanmaraş Millet Bahçesi’nde Kırgızistan’ın kurduğu Sahra Hastanesini ziyaret ettik. Bölgedeki çadırlarda kalan depremzede vatandaşlarımıza hekim ve sağlık görevlilerimiz hizmet veriyor. Deprem sebebiyle sahada aktif görev alan tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.