SON DAKİKA
Hava Durumu

Sadettin Saran'dan istifa

İTO'nun meclis toplantısında konuşan Saran, Odanın bir parçası olmaktan onur duyduğunu ifade ederek, bu köklü kurumdaki kısa mesaisinde çok kıymetli insanlar tanıdığını söyledi

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2024 11:53
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2024 11:53
Kaynak: Ekometre
Sadettin Saran'dan istifa

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, "Geldiğimiz noktada Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığı adaylığımla ilgili çalışmalar nedeniyle İstanbul Ticaret Odası (İTO) meclisinden üzülerek ayrılmak durumundayım." dedi.

Saran, "Geldiğimiz noktada Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığı adaylığımla ilgili çalışmalar nedeniyle İstanbul Ticaret Odası (İTO) meclisinden üzülerek ayrılmak durumundayım" dedi.

"Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak için yola çıkıyoruz"

Sözlerine devam eden Sadettin Saran, "Sevgili dostlarım, ekibimle birlikte Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak için yola çıkıyoruz. Bu uğurda yalnızca Fenerbahçe'nin değil, aynı zamanda Türk sporunun, olimpik sporcularımızın başarısı için çalışacak, ülkemizin ismini Avrupa'da ve Olimpiyatlarda en iyi şekilde temsil edecek planlar ve hayallerle çalışmalarımızı sürdüreceğiz" açıklamasını yaptı.

Seçim için çok çalıştı, 17 ayda veda etti

Saran, 15 Kasım 2022'de yapılan seçimlerde İTO Meclis Üyeliği'ne seçilmişti. Meclise girmek için yoğun kampanya düzenlemişti. 

Saran'ın İTO macerası böylelikle 17 ay sürdü.

Kaynak: Ekometre

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.