SON DAKİKA
Hava Durumu

PERYÖN’de 4 kadın başkan dönemi

PERYÖN yönetiminde şubelerle birlikte dört kadın başkanlık görevini üstlendi

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2023 21:37
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2023 21:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://ekometre.com/
PERYÖN’de 4 kadın başkan dönemi

PERYÖN Ege, İç Anadolu ve Güney Marmara şubelerinin genel kurul toplantılarında yapılan seçimle şubelerin yönetimine sırasıyla Ece Süeren Ok, Ceren Ertem Çimen ve Neslihan Özer seçildi. Böylece PERYÖN Genel Merkez Yönetim Kurulu Başkanı Buket Çelebiöven ile birlikte PERYÖN yönetiminde şubelerle birlikte başkanlık görevini dört kadın başkan üstlenir hâle geldi.

 

“Şimdi ve gelecek için daha iyi bir çalışma hayatına liderlik etmek’ vizyonuyla 51 yıldır faaliyet yürüten PERYÖN’ün (Türkiye İnsan Yönetimi Derneği) şubelerinin Genel Kurul Toplantıları tamamlandı. Derneğin şube üyelerinin oyları neticesinde PERYÖN’ün Ege, İç Anadolu ve Güney Marmara bölgesinde faaliyet yürüten üç şubesinde yeni dönemde görevi üç kadın başkan üstlendi. Böylece PERYÖN Genel Merkez Yönetim Kurulu Başkanı Buket Çelebiöven ile birlikte PERYÖN genel merkez ve şubelerinin yönetiminde dört kadın başkan görevde bulunur hâle geldi.

Buket Çelebiöven: ‘Birlikte çalışma hayatının geleceğini şekillendirmeye devam!’

 

PERYÖN Yönetim Kurulu Başkanı Buket Çelebiöven, konuya ilişkin şu açıklamada bulundu:

“PERYÖN’ün vizyonu şimdi ve gelecek için daha iyi bir çalışma hayatına liderlik etmek. Toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlandığı bir gelecek için, ülkemizde kadınların ekonomide ve istihdamda eşit temsil edilmesi de odaklandığımız başlıca alanlardan bir tanesi. PERYÖN şubelerinde yeni dönemde üç kadın meslektaşımın başkanlık görevini üstlenmiş olmasından mutluluk duyuyorum. Yeni dönemde şube başkanlarımızın liderliğinde Ege, İç Anadolu ve Güney Marmara bölgelerinde de fark yaratan, çalışma hayatının geleceğini şekillendiren projeler gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Şube başkanlarımızı ve yönetim kurullarını tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.