SON DAKİKA
Hava Durumu

Egeli Hekimlerden eğitim yararına unutulmaz konser

İzmir Diş Hekimleri Odası (İZDO) ve Ege Tıbbiyeliler Derneği'nin düzenlediği, 'Ege'nin Hekimleri Söylüyor' adlı konserin geliri eğitim bursu olarak bağışlandı

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2025 08:48
Haber Güncellenme Tarihi: 15.12.2025 08:50
Kaynak: Ekometre
Egeli Hekimlerden eğitim yararına unutulmaz konser

Konser gelirleri ayrıca KAHEV aracılığıyla, vefat eden hekimlerin çocuklarına da burs sağlayacak. Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşen konserin sanat yönetmenliğini Ümit Bulut üstlenirken; İzmirli hekimlerden oluşan koro dinleyenlerden tam not aldı.

2 saat boyunca Türk edebiyatının güçlü kalemleri Sabahattin Ali ve Nazım Hikmet'in şiirlerinden uyarlanan eserleri yorumlayan koro, dinleyenlere duygusal anlar yaşattı; nostalji yolculuğuna çıkardı.

2 bölümden oluşan konserde, usta yazar Sabahattin Ali'den Leylim Ley, Benim Meskenim Dağlardır, Çocuklar Gibi, Aldırma Gönül ve Nazım Hikmet'ten de Karlı Kayın Ormanı, Gözlerin, Çok Yorgunum, Ben Bir Ceviz Ağacıyım, Yiğidim Aslanım ve daha birçok unutulmaz eser seslendirildi.

Konser sonunda seyircileri selamlayan sanat yönetmeni Ümit Bulut ve koristler tüm salon tarafından ayakta alkışlandı.

İZDO Genel Sekreteri Melis Daraoğlu Gürel de sergiledikleri başarılı performanstan ötürü konserde emeği geçen herkese teşekkür ederek, sanatın ve sanatçının yanında olmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Kaynak: Ekometre

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.