SON DAKİKA
Hava Durumu

Sunvital Energy, SolarEX’e katılacak

  Sunvital Energy, 4-6 Nisan 2024 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek 16. SolarEX İstanbul Fuarı’nda sektör bileşenleri ile buluşacak

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2024 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2024 11:40
Kaynak: Ekometre
Sunvital Energy, SolarEX’e katılacak

Güneş enerjisi sektörünün lider firmalarından Sunvital Energy, 4-6 Nisan 2024 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek 16. SolarEX İstanbul Fuarı’nda tüm yatırımcılar ile birlikte olacak. Sunvital Energy, fuar boyunca ziyaretçilerine yenilikçi çözümlerini, güneş enerjisinden elektrik üretimi alanındaki tecrübelerini, sistemin avantajları hakkındaki tüm detaylarla ilgili soruları cevaplamak için yatırımcılar ile buluşacak.

Sunvital Energy ortağı Murat Kılıç "SolarEX İstanbul Fuarı, güneş enerjisi sektörünün en önemli buluşma noktalarından biri. Bu fuarda yer alarak, yenilikçi güneş enerjisi çözümlerimizi geniş kitlelerle buluşturma fırsatı yakalayacağız." dedi. Sunvital Energy ortağı Oğuz Toraman ise fuara katılımlarıyla ilgili şunları söyledi “Fuar boyunca ziyaretçilerimize güneş enerjisi yatırımları hakkında detaylı bilgi vermek ve projelerine özel çözümler sunmak için standımızda olacağız."

Sunvital Energy, SolarEX İstanbul Fuarı'nda 8 nolu Salon, C09 numaralı stantta tüm yatırımcıları bekliyor.

Kaynak: Ekometre

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.