SON DAKİKA
Hava Durumu

Safranbolu TSOdan ‘3 Nisan Sanayi Günü kampanyasına destek

Karabük Ticaret ve Sanayi Odasının başlatmış olduğu “3 Nisan Sanayi Günü” olsun imza kampanyasına Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası destek vererek stand kurdu.

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2023 18:30
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2023 20:30
Kaynak: İHA
Safranbolu TSOdan ‘3 Nisan Sanayi Günü kampanyasına destek

Kıranköy Mısak-ı Milli Meydanına kurulan standa vatandaşlar hem konu ile ilgili bilgilendiriliyor hem de imzalarını atarak imza kampanyasına destek olması isteniyor.

İmza kampanyası hakkında açıklama yapan Safranbolu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar, “Türkiye’de ağır sanayinin başlangıcı olarak kabul edilen Karabük Demir Çelik Fabrikalarının kuruluşu 3 Nisan 1937 tarihinin ülke genelinde sanayi günü olarak kutlanması için Karabük Ticaret ve Sanayi Odamız çok anlamlı bir kampanya başlatmıştı. Bizde bu kampanyaya destek verdiğimizi göstermek için Safranbolu’da standımızı kurduk. Tüm Safranbolu’yu standımıza bekliyor ve bu anlamlı kampanyaya imza atmasını istiyoruz. Standımız 3 gün boyunca Mısak-i Milii meydanında imza almaya devam edecektir. Cumhuriyetimizin 100.yılında 3 Nisanı “Sanayi Günü” olarak kutlamak istiyoruz.” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.