SON DAKİKA
Hava Durumu

Prof. Dr. Bilge Yılmaz dan KKM yorumu

Millet İttifakı ortağı İYİ Parti'nin Ekonomi Politikaları Başkanı Prof. Dr. Bilge Yılmaz, sosyal medyadan hükümetin uyguladığı KKM ile ilgili olarak açıklama yaptı

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2023 11:57
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2023 11:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://ekometre.com/
Prof. Dr. Bilge Yılmaz dan KKM yorumu

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Prof. Dr. Bilge Yılmaz, sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Döviz kurunu tutabilecek rezerv kalmayınca sermaye kontrollerini sıkıştıran AK Parti iktidarı, şimdi de dolara fahiş faiz vermeye başladı." dedi.

Millet İttifakı ortağı İYİ Parti'nin Ekonomi Politikaları Başkanı Prof. Dr. Bilge Yılmaz, sosyal medyadan hükümetin uyguladığı KKM ile ilgili olarak açıklama yaptı.

"Şimdi de dolara fahiş faiz vermeye başladılar"

Sosyal medya hesabından katıldığı canlı yayındaki sözlerini içeren bir video paylaşan Prof. Dr. Yılmaz, "İktidarda ülkenin nereye gittiğini gören, aklı başında, vatanınını seven tek bir kişi yok mu? Döviz kurunu tutabilecek rezerv kalmayınca sermaye kontrollerini sıkıştıran AK Parti iktidarı, şimdi de dolara fahiş faiz vermeye başladı. Yaşadıklarımız 90'lardan beter. O zaman bir özel bankanın (İmarbank) dövize fahiş faiz verdiğini görmüştük. Bugün ise iktdarın ikbali ve saplantılı ekonomi politikaları nedeniyle KKM'de dolara %55 faiz veriliyor. Tarih böyle bir savrulma, böyle bir basiretsizlik, böyle bir yağma görmemiştir." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.