SON DAKİKA
Hava Durumu

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, Kiev'de

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, bir yılı aşkın süredir devam eden Rusya-Ukrayna savaşının başından bu yana ilk kez başkent Kiev'i ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2023 13:28
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2023 13:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://ekometre.com/
NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, Kiev'de

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, 24 Şubat 2022'de başlayan Rusya-Ukrayna savaşının başından bu yana ilk kez Ukrayna'nın başkenti Kiev'e gitti. Stoltenberg, Mihaylov Meydanı'ndaki Anı Duvarı'nı ziyaret etti.

AA'nın aktardığına göre, Stoltenberg'in Kiev ziyaretine ilişkin daha önce duyuru yapılmamıştı. Anı Duvarı'nı ziyaret eden Stoltenberg, burada Rusya-Ukrayna savaşı sırasında hayatını kaybeden askerlerin fotoğrafları ve isimlerinin yer aldığı duvarın önünde saygı duruşunda bulundu. Bir Reuters foto muhabiri, Stoltenberg'in buradaki etkinliğin ardından bir araca binerek bölgeden uzaklaştığını söyledi.

'Hoş geldiniz'
Ukrayna İçişleri Bakanlığı Danışmanı Anton Geraşçenko da sosyal medya hesabından Stoltenberg'in Kiev'den bir fotoğrafını paylaştı. Geraşçenko, fotoğrafa "NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, bugün Kiev'de! Hoş geldiniz!" notunu ekledi.

NATO’dan yapılan açıklamada önceden duyurulmayan ziyaret teyit edilirken, konuyla ilgili açıklamanın daha sonra yapılacağı aktarıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.