SON DAKİKA
Hava Durumu

ESTAŞa 4 ödül birden

Yerli sanayi ve ihracattaki başarılarıyla adından söz ettiren ESTAŞ, Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kurulu (OSBÜK) tarafından dört farklı alanda elde ettiği derecelerle ödüllendirildi.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2023 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2023 17:30
Kaynak: İHA
ESTAŞa 4 ödül birden

Sivas’ta 1977 yılında kurulan Türkiye’nin ilk eksantrik (kam) mili üreticisi olan ESTAŞ, dünya pazarında adından söz ettirmeye devam ediyor. Dev otomobil firmalarına ve Formula pistlerindeki özel performans araçlarına yaptığı üretimle dikkat çeken firma, Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kurulu (OSBÜK) tarafından yapılan derecelendirmede 4 farklı alanda ödüle layık görüldü.

Eksantrik Sanayi ve Ticaret A.Ş (ESTAŞ), Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kurulu (OSBÜK) 2022 Yılı OSB Yıldızları değerlendirmesine göre; OSB’lerde en çok AR-GE harcaması yapan firma kategorisinde 11. firma, OSB’lerde en fazla stajyer istihdamı sağlayan firmalar kategorisinde 20. firma, OSB’lerde AR-GE Harcamasını en çok arttıran firma kategorisinde 35. firma, OSB’lerde en çok ihracat yapan firma kategorisinde 86. Firma olarak belirlendi. ESTAŞ elde ettiği derecelerle belgelendirilip ödüllendirildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.