SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan Ayhan: “Önceliğimiz mesai arkadaşlarımızın refahı”

Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, “Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik durum ve geçim şartlarını göz önünde bulundurarak mesai arkadaşlarımızın maaşlarında iyileştirmeye gittik. Önceliğimiz mesai arkadaşlarımızın refahı” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2022 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2022 18:02
Kaynak: İHA
Başkan Ayhan: “Önceliğimiz mesai arkadaşlarımızın refahı”

Sinop Belediye Başkanlığı, Belediye-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. Sinop Belediye Başkanlığı ile Belediye-İş Sendikası, Belediye Başkanlığı ile Sinop Sahil Belediyeler Birliği arasında 2024 yılsonuna kadar olacak şekilde, Sinop Belediyesi Personel A.Ş. için de ara protokol yapılarak maaşlarda iyileştirmeye gidildi.

Belediye Başkanı Barış Ayhan konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz günlerde memur arkadaşlarımızla yaptığımız toplu iş sözleşmesinden sonra duyurusunu yapmıştık. Bugün de işçi arkadaşlarımızla sözleşmemizi imzaladık. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik durum ve geçim şartlarını göz önünde bulundurarak mesai arkadaşlarımızın maaşlarında iyileştirmeye gittik. Sinop için birlikte çalıştığımız mesai arkadaşlarımızın refahı önceliğimiz, sözleşme tüm personelimize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.