SON DAKİKA
Hava Durumu

Alpedo Dondurma Las Vegasta

Alpedo-Kervan Lezzet Grubu Amerika’nın Las Vegas eyaletinde düzenlenen ’2023 Winter Fancy Food Show’ Fuarına katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2023 14:00
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2023 16:00
Kaynak: İHA
Alpedo Dondurma Las Vegasta

Fuar hakkında açıklama da bulunan Alpedo-Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, “Ülkemizi ve şehrimizi tanıtma adına yine dev bir organizasyonla karşınızdayız. Fuara 60’a yakın ülkeden 2 bin 670’in üzerinde katılımcı ve 80 binin üzerindeki süt ürünlerinden içeceklere, aromalardan gıda içerikleri tanıtılıyor ”dedi.

Batı Amerika Birleşik Devletleri’ndeki en büyük fuara katıldıklarının önemine değinen Kervancıoğlu, “3 gün boyunca, Winter Fancy Food Show’da binlerce üretici, perakendeci, distribütör bu fuardaki stantlarda tanıtımlarını yapıyorlar. Bizim standımız ise katılımcılar tarafından yoğun ilgiyle karşılaştı. Burada şehrimizin değerlerini sergiledik. Özellikle Maraş dondurmamız katılımcılar tarafından tam not aldı. Ayrıca yöresel ürünlerimiz ve baklava çeşitlerimizde büyük ilgi gördü. Ben emeği geçenleri kutluyorum. Bu süreçten sonrada her alanda şehrimizi ve ülkemizi tanıtmaya devam edeceğiz. Sevdamız Kahramanmaraş, Sevdamız Türkiye” diye konuştu.

Amerika’daki dev organizasyona Alpedo - Kervan Lezzet Grubunun yönetim kurulu üyeleri Mustafa Pekel ve Yaşar Pekel katıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.