SON DAKİKA
Hava Durumu

(Özel) Yolda Bulduğu 750 Bin Liralık Çeki Sahibine Teslim Etti

Bursa’da yolda bulduğu 750 bin liralık çeki, sahibine teslim eden 61 yaşındaki Suriyeli Muhammed Emir, insanlık dersi verdi.

Haber Giriş Tarihi: 04.01.2023 10:00
Haber Güncellenme Tarihi: 04.01.2023 12:00
Kaynak: İHA
(Özel) Yolda Bulduğu 750 Bin Liralık Çeki Sahibine Teslim Etti

Bursa’nın merkez Nilüfer ilçesinde arkadaşını ziyarete gittiği sırada, yerde çek gören Muhammed Emir (61), eline aldığında üzerindeki meblağa inanamadı. Yerden aldığı çeklerle Muhammed Kerim’in yayına giden Emir, çeklerin sahibine ulaşmak istedi. Çeklerin üzerinde yazan firmaya internetten ulaştıklarını belirten Muhammed Kerim, “Emir bizim yanımıza geliyordu. İş hanının girişinde yerde çeki görünce almış. Ne yapacağını bilemediği için bizde üzerinde yazan firmaları aradık. Hem yazan hem de yazılan firmaya ulaştık. Bir haksızlık olmasın diye ikisinden de teyit aldık. Daha sonra çek yazılan kişi gelip aldı” dedi.

İyi insanların bitmediğini belirten Muhammed Kerim, “Emir Suriye’den geldi. Sosyal medyada görüyoruz. Hem Suriyelileri kötülüyorlar. Kötülükler her zaman göz önünde olur. Böyle yapılan iyilikler ise görülmez. Çekleri teslim ettiğimiz kişi, Emir’e bulduğu çeklere karşılık ne istediğini sordu. Bir teşekkür yeteceğini duyunca duygulandı” diye konuştu.

Bursa’da tek başına yaşıyan Emir, geçimini ise Suriye’deki ailesinden gelen destek ve gündelik yaptığı işlerden kazandığı para ile sağlıyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.