SON DAKİKA
Hava Durumu

(Özel) Makatına Sakladığı Uyuşturucu, Cerrahi Operasyonla Ele Geçirildi

İstanbul’dan Bursa’ya uyuşturucu taşıyan kuryeyi takibe alan Bursa polisi; teslimat esnasında kaçan şüpheliyi kovalamaca sonucu suçüstü yakaladı. Kuryenin üzerinde ve aracında yarım milyonluk kokain, makatından ise 50 gram metamfetamin çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2022 10:02
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2022 12:02
Kaynak: İHA
(Özel) Makatına Sakladığı Uyuşturucu, Cerrahi Operasyonla Ele Geçirildi

İstanbul’dan Bursa’ya uyuşturucu geleceği istihbaratını alan Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma (SÖS) Büro ekipleri, şüpheliyi teslimat adresine kadar takip etti. Buluşma noktasına baskın yapan ekipler zanlı R.Y.’yi gözaltına aldı.

Şüpheli R.Y.’nin emniyetteki çapraz sorgusunda ekipleri şaşkına çeviren bir detay ortaya çıktı. Şüphelinin aracından ve üzerinden çıkan 300 gram kokainin yanı sıra makatında da 50 gram metamfetamin olduğu tespit edildi. Şüpheliyi kontrol amaçlı hastaneye götüren ekipler; burada yapılan cerrahi operasyonla metamfetamini çıkardı.

Şüpheli; emniyetteki sorgusunda hafta içi peşinat olarak 70 bin lira aldığını ve teslimat sonrasında kalan miktarı alacağını söylediği öğrenildi. Şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro ekiplerinin yarım milyonluk uyuşturucuyu teslim alacak olan satıcıyı yakalama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.