SON DAKİKA
Hava Durumu

Eker, Adana’da karnaval coşkusuna ortak oldu

Eker Süt Ürünleri, her yıl portakal çiçeklerinin en yoğun olduğu nisan ayında Adana'da gerçekleştirilen Uluslararası Adana Portakal Çiçeği Karnavalı'na katıldı

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2024 13:03
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2024 13:03
Kaynak: Ekometre
Eker, Adana’da karnaval coşkusuna ortak oldu

21 Nisan'a kadar devam edecek etkinliğin sponsorları arasında yer alan Eker, başta çok sevilen ayranları olmak üzere enfes ürün ailesiyle katılımcıların coşkusuna ortak oldu.

 

Adana’da bahar mevsimi bir başka yaşanıyor. Mis gibi kokularıyla şehri donatan portakal çiçekleri, yılın bu özel mevsimini aynı zamanda “portakal çiçeği mevsimine” dönüştürüyor.  Portakal çiçeğinin şehre olan katkısından ilham alarak düzenlenen Uluslararası Adana Portakal Çiçeği Karnavalı, bir kez daha binlerce kişiyi buluşturuyor.

Aynı zamanda bir gastronomi kenti olan Adana’nın mutfak kültürünün de yansıdığı 12. Uluslararası Adana Portakal Çiçeği Karnavalı'nın sponsorları arasında, süt ürünleri sektörünün en beğenilen markası Eker Süt Ürünleri de bulunuyor. Enfes ayranı başta olmak üzere zengin ürün ailesiyle tüketicilerin gönlünde farklı bir yeri olan Eker, özel standıyla Atatürk Parkı’nda kurulan festival alanında boy gösteriyor. Etkinlik sponsoru olan Eker’in standını ziyaret eden katılımcılar, tanıtılan ürünlerin tadımını da yapabiliyor.

17 Nisan’da başlayan 12. Uluslararası Adana Portakal Çiçeği Karnavalı, bu yıl ilk kez Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Türkiye Kültür Yolu Festivalleri iş birliğiyle daha zengin içerikle yapılıyor. Konserler, söyleşiler, dans gösterileri, kortej yürüyüşü gibi etkinliklerin yapılacağı karnaval, 21 Nisan’a kadar devam edecek.

Kaynak: Ekometre

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.