SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa Kestel Belediyesinden Berat Kandili Öncesi Özel Program

Ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandili öncesi Kestel Belediyesi tarafından özel anma programı düzenlendi. Programa Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu konuk oldu.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2022 00:02
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2022 02:02
Bursa Kestel Belediyesinden Berat Kandili Öncesi Özel Program

Kestel Belediyesi, Berat Kandili öncesi "Kandil Özel Programı" düzenledi. Programa Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Berat Kandili öncesi özel programı, Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde bin 500 kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Rızık ve şifa kapılarını sonuna kadar açıldığı, İslam dünyası için büyük önem taşıyan, üç aylar içerisindeki mübarek gecelerden biri olarak kabul edilen programa Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu konuk oldu. Berat Kandili’nin feyzinden istifade edildiği gecede Nihat Hatipoğlu, sohbeti ile Berat gecesinin hikmetlerini anlatarak gönüllere dokundu.

Başkan Tanır’dan Berat Kandili Mesajı

Programın ardında kısa bir konuşma yapan Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, ’’Bu duygu ve düşüncelerle Berat Kandili’nin bütün günahlarımızdan arındığımız, berat ettiğimiz bir gece olmasını diler, aziz milletimizin ve bütün İslam aleminin Berat Kandili’ni kutlarım’’ dedi. Program sonrası vatandaşlara kandil simidi ikramında bulunuldu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.