SON DAKİKA
Hava Durumu

Bir Köpeği Daha Vurmuş

Bursa’nın İnegöl ilçesi kırsal Deydinler Mahallesi’nde meydana gelen olayda, bir kişi pompalı tüfekle sokak köpeğini acımasızca katlederken, güvenlik kamerasına yansıyan olayda bir başka köpeğin ise aynı kişi tarafından ayağından vurulduğu ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2023 12:30
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2023 14:30
Kaynak: İHA
Bir Köpeği Daha Vurmuş

Olay, 13 Ocak tarihinde Deydinler Mahallesi’nde meydana geldi. O.A. isimli şahıs sokakta dolaşmakta olan köpeği elindeki pompalı tüfekle kovalamaya başladı.

Köpeğin sokağın sonunda durduğunu gören zanlı, yere eğilerek elindeki tüfekle köpeğe ateş etti. Yaralanan hayvan can havliyle olay yerinden kaçtı ancak kısa süre içinde öldü.

O.A. isimli kişinin köpeği vurduğu anlar sokakta bulunan güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilirken, jandarma ekipleri saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Diğer köpek de ayağından vurulmuş

Güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan olayda videoda aksayarak kaçmaya çalıştığı görülen siyah renkli bir başka köpeğin ise ayağından vurulduğu ortaya çıktı. Arka sağ ayağına gelen saçmalarla yaralanan köpek, İnegöl Belediyesi Hayvan Barınağında tedavi altına alındı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.